Benvinguts a un estiu d’estrenes Cal Prat!

Arriba l’estiu carregat d’estrenes i novetats a Cal Prat!

Us deixem noves eines de Cal Prat on-line per tenir-vos ben entretinguts durant l’estiu, aquestes són les novetats:

  • Nova web: ens seguireu trobant a www.calprat.com però feu un cop d’ull a la nova web, més moderna i dinàmica, amb capacitat per fer comandes on-line i també un espai blog de Receptes i novetats on us anirem explicant la nostra feina a l’obrador, les novetats a la parada, idees per cuinar a casa i moltes altres històries!
  • Newsletter: voleu estar assabentats de les novetats i receptes de Cal Prat? subscriviu-vos a la Newsletter i rebreu al vostre e-mail un recull dels posts que apareguin al blog.
  • Instagram: les xarxes van prenent força, i a Cal Prat ens agrada ser-hi presents, i sobretot, disposar d’un espai on compartir conjuntament l’afició per gaudir del bon menjar! Estrenem compte a Instagram, i us convidem a etiquetar les vostres fotos gastronòmiques Cal Prat amb el hashtag #tiberiCalPrat i fer que es publiquin directament a la nostra web!
  • Concurs de fotos “Emportat Cal Prat de Vacances!”: us proposem un nou i divertit concurs de fotos per aquest estiu, perquè sabem que allà on aneu, sempre us emporteu Cal Prat, i que quan la gana apreta, sempre hi ha un sobre de pernil envasat al buit, o un fuet, o uns tacs de formatge,.. volem que feu fotos d’aquests moments irrepetibles i ens les feu arribar a info@calprat.com , per www.facebook.com/calprat o les pengeu a Instagram amb etiqueta #TiberiCalPrat

recepta-maig-costelles-cal-prat-sabadell

Estem molt contents amb aquests nous reptes tecnològics, i esperem que us facin gaudir i us apropin més als secrets de l’elaboració artesana i de qualitat que des de Cal Prat posem en pràctica dia rere dia per ser capaços d’oferir-vos els millors i més autèntics productes gastronòmics del porc, gran animal!

I arriba el moment d’acomiadar-nos, i desitjar-vos a tota la família Cal Prat unes molt bones vacances! A nosaltres ens toca descansar la primera quinzena d’Agost, baixarem la persiana per vacances des de dilluns 3 d’Agost fins al dilluns 17 d’Agost!

Que tingueu un molt bon estiu!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari