Campanya de reducció de sal i greix

 

A Cal Prat ens hem adherit a la campanya de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters de reducció de sal i greix. Es tracta d’una campanya de salut que pretén normalitzar la quantitat de sal i greix dels embotits, un producte tradicionalment associat al “colesterol” i dieta grassa, però que en realitat no té per què ser-ho.

Des del Gremicarn han estat estudiant les quantitats mitjanes de sal i greix de diversos productes i han proposat una reducció significativa, però sense alterar el sabor final dels productes.

Es van fer cates a cegues amb diferents consumidors i es va trobar una proporció de consens en quant a propietats organolèptiques i salut.

Des de Cal Prat, s’han reformulat lleument els productes adscrits a la campanya i s’han realitzat els anàlisis corresponents per tal de certificar-ne el seu compliment, des del mes d’agost que la nostra botifarra crua, hamburgueses, botifarra blanca i negra, es troben en nivells de sal i greix saludables, i la nostra clientela segueix gaudint de tots els sabors de l’embotit tradicional!

 

cal_prat_sal_greix

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari