Fet a casa!

Això que tenim aquí, no ho trobaràs enlloc…

Perquè és Fet a Casa! al nostre obrador, de forma manual i artesana.

 

A Cal Prat som xarcuters de cap a peus, comencem a elaborar des del primer tall, ja que encara som de les poques xarcuteries que desfem els nostres porcs, controlant tots els passos, separant cada peça i reservant-la pel seu millor destí.

És per això que no trobaràs mai dos fuets iguals, perquè els fem amb les nostres mans i els mimem un a un fins que arriba el moment de dur-los a mercat.

Ens passa el mateix amb el pernil dolç, la catalana, el bacó,… i tota la resta de productes propis. Darrera cadascun d’ells hi ha una història i un perquè de ser elaborat d’aquesta manera, en cada procés hi ha un artesà que vigila que tot estigui al seu punt.

I com que sabem que us agrada, i que valoreu i confieu per damunt de tots en les elaboracions del Mestre Josep Prat, us ho posem fàcil:

“Al rètol dels nostres productes hi trobareu el logo Fet a Casa! Així, quan feu un cop d’ull al mostrador, podeu identificar ràpidament quins són els productes artesans Cal Prat, els productes fets a casa!”

logo_fet_a_casa

Aquesta és la nostra marca, la marca de la nostra qualitat. Els elaborem carinyosament per vosaltres i només els podeu trobar a la nostra parada del Mercat Central.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari